Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów = Selected factors shaping the quality of catering services / Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Beata Bilska, Małgorzata Cholewa.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Selected factors shaping the quality of catering services
In: Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania Strony 197-207
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Zawiera ilustrację.

Bibliografia na stronach 206-207.

Streszczenie angielskie.

Tul-Krzyszczuk, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163953173
Bilska, Beata
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249741738
Cholewa, Małgorzata.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 300505671