Ocena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym = (Record no. 76794)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01335naa a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004414434 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114800.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180918s2013 pl a |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1055628557 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/WJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Białek, Małgorzata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 124666 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ocena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym = |
Ciąg dalszy tytułu | Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Małgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Agata Adamska. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Zawiera ilustracje. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 380-381. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rutkowska, Jarosława. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 30210 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Adamska, Agata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125044 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 |
Zakres powiązania | Strony 374-381 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375835465 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003081275 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.