Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym = (Record no. 76794)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01335naa a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004414434
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114800.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180918s2013 pl a |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1055628557
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/WJ
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Białek, Małgorzata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124666
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym =
Ciąg dalszy tytułu Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Agata Adamska.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera ilustracje.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 380-381.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rutkowska, Jarosława.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 30210
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adamska, Agata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 125044
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
Zakres powiązania Strony 374-381
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375835465
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003081275
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.