Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym = Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market / Małgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Agata Adamska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Assessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market
In: Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania Strony 374-381
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Zawiera ilustracje.

Bibliografia na stronach 380-381.

Streszczenie angielskie.

Rutkowska, Jarosława.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311138585
Adamska, Agata
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316024707