Weryfikacja zgodności procesów technologicznych prowadzonych w wybranych zakładach z zasadami Dobrej Praktyki Cateringowej = (Record no. 76814)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01360naa a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004414968 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114820.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180918s2013 pl |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1055648646 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/WJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Tomaszewska, Marzena |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 39373 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Weryfikacja zgodności procesów technologicznych prowadzonych w wybranych zakładach z zasadami Dobrej Praktyki Cateringowej = |
Ciąg dalszy tytułu | Verification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Marzena Tomaszewska, Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Edyta Skudlarska. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Verification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 563-565. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bilska, Beata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 39372 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Grzesińska, Wiesława. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 19051 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Skudlarska, Edyta. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125068 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 |
Zakres powiązania | Strony 556-565 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375835465 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003081275 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.