Baner ze zdjęciem biblioteki

Organiczne zanieczyszczenia opakowań : (Record no. 77241)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01537naa a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004712719
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231085326.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191002s2017 pl g |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1126630788
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DO
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/DP
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Parisi, Salvatore
Daty biograficzne (1970- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 50966
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Organiczne zanieczyszczenia opakowań :
Ciąg dalszy tytułu nowe zagrożenia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tytuł oryginału:
Tytuł Organic food packaging contaminants :
Ciąg dalszy tytułu new and emerging risks
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Autorzy z wydania oryginalnego: Organic food packaging contaminants : new and emerging risks (https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-14827-4_4).
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 99-100.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Przemysł spożywczy i zasady HACCP, zidentyfikowane zagrożenia chemiczne w przemyśle spożywczym a materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością, organiczne zanieczyszczenia materiałów do kontaktu z żywnością - perspektywa europejska, inne problemy: substancje wzbudzające szczególnie duże obawy.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Barone, Caterina.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 50964
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Caruso, Giorgia.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 50965
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne p1am
Hasło główne dokumentu macierzystego Caruso, Giorgia
Tytuł Chemia materiałów opakowaniowych
Wydanie Wydanie I
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
Zakres powiązania Strony 83-100
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301191757
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003941531
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.