Baner ze zdjęciem biblioteki

Organiczne zanieczyszczenia opakowań : nowe zagrożenia / [Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso].

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Original language: English NUKAT: xx004712719Inne nry kontrolne: (OCoLC)1126630788 Other title:
  • Tytuł oryginału: Organic food packaging contaminants : new and emerging risks
In: Caruso, Giorgia Chemia materiałów opakowaniowych. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017. Strony 83-100Summary: Przemysł spożywczy i zasady HACCP, zidentyfikowane zagrożenia chemiczne w przemyśle spożywczym a materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością, organiczne zanieczyszczenia materiałów do kontaktu z żywnością - perspektywa europejska, inne problemy: substancje wzbudzające szczególnie duże obawy.
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Autorzy z wydania oryginalnego: Organic food packaging contaminants : new and emerging risks (https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-14827-4_4).

Bibliografia na stronach 99-100.

Przemysł spożywczy i zasady HACCP, zidentyfikowane zagrożenia chemiczne w przemyśle spożywczym a materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością, organiczne zanieczyszczenia materiałów do kontaktu z żywnością - perspektywa europejska, inne problemy: substancje wzbudzające szczególnie duże obawy.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.