Baner ze zdjęciem biblioteki

Chemiczne i mikrobiologiczne aspekty interakcji żywności i opakowań do żywności / (Record no. 77287)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01439naa a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004726460
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090239.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191018s2017 pl a g |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1126640130
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DO
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/DP
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Steinka, Izabela.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 51102
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemiczne i mikrobiologiczne aspekty interakcji żywności i opakowań do żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Izabela Steinka.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera ilustracje.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 127-131.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Materiały do produkcji opakowań jako źródło mikroflory w żywności, wskaźnik przeżywalności mikroorganizmów na powierzchni różnych materiałów do pakowania, adhezja i powstawanie biofilmów na powierzchni opakowań, wpływ uszkodzeń opakowania na zachowanie mikroorganizmów, czynniki determinujące przenikanie drobnoustrojów w środowisku płynnym i gazowym, określenie minimalnych pęknieć dla przenikania drobnoustrojów przez opakowanie, interakcje mikroorganizmów z opakowaniami, przewidywanie trwałości materiałów do opakowań.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne p1am
Hasło główne dokumentu macierzystego Caruso, Giorgia. Autor
Tytuł Chemia materiałów opakowaniowych
Wydanie Wydanie I
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
Zakres powiązania Strony 101-131
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301191757
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003941531
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.