Baner ze zdjęciem biblioteki

Kucharka litewska : (Record no. 9111)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01367cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003827145
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102440.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030520s1863 li | |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749209912
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- TOR U/WS
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zawadzka, Wincenta.
9 (RLIN) 16202
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kucharka litewska :
Ciąg dalszy tytułu zawierająca przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków, tudzież rozlicznych apteczkowych zapasów, konserw i rzadszych specjałów : z przydaniem na początku książki dokładnej dyspozycji stołu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności przez W. A. L. Z. [Zawadzka W. A. L.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 popr. i znacznie pomnożone.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wilno :
Nazwa wydawcy Nakł. Autorki,
Data wydania 1863.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXVIII, 519 s. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Estr XIX. - 1880, t. 5, s. 248.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w formie elektronicznej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia litewska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82870
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.pbc.rzeszow.pl/publication/9072">http://www.pbc.rzeszow.pl/publication/9072</a>
Uwaga publiczna Wyd. z 1874 r.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Jednolity Identyfikator Zasobu Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Druki do 1900 r. Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.05.2003 3000.00 130242 I   130242 I 1000057796 26.05.2003 1 https://dlibra-1urk-1edu-1pl-1behpmlu805c9.mpnp.urk.edu.pl/dlibra/publication/199277/edition/199261 26.05.2003 Książki Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępne także w wersji cyfrowej.