Baner ze zdjęciem biblioteki

Kucharka litewska : zawierająca przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków, tudzież rozlicznych apteczkowych zapasów, konserw i rzadszych specjałów : z przydaniem na początku książki dokładnej dyspozycji stołu / przez W. A. L. Z. [Zawadzka W. A. L.].

By: Material type: TextTextPublication details: Wilno : Nakł. Autorki, 1863.Edition: Wyd. 3 popr. i znacznie pomnożoneDescription: XXVIII, 519 s. ; 20 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 130242 I (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępne także w wersji cyfrowej. 1000057796
Total holds: 0

Estr XIX. - 1880, t. 5, s. 248.

Dostępne również w formie elektronicznej.