Kucharka litewska : zawierająca przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków, tudzież rozlicznych apteczkowych zapasów, konserw i rzadszych specjałów : z przydaniem na początku książki dokładnej dyspozycji stołu / przez W. A. L. Z. [Zawadzka W. A. L.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Collection | Call number | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Druki do 1900 r. | 130242 I (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępne także w wersji cyfrowej. | 1000057796 |
Total holds: 0
Estr XIX. - 1880, t. 5, s. 248.
Dostępne również w formie elektronicznej.