Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 11190

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213135.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990420n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 99024201

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/DUNGM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Podeszewski, Zbigniew
  • Daty biograficzne: (1924-1977).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Podeszewski, Z.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Ocena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej / Zbigniew Podeszewski. - Szczecin, 1969.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: 50 lat Wydziału Rybactwa Morskiego i Technologii Żywności / [zespół red. Edward Kołakowski - przewodn. et al.]. - Szczecin, 2001.
  • Znaleziona informacja: Biogram

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Technological evalutation of twice-frozen meat tissue of baltic herring (Clupea harengus L.) / Z. Podeszewski [et al.]. - [Warszawa], 1972.