Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124521

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230203715.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 130508n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2013170959

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Wierzbicka, Alicja
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Woźniak, Alicja.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny / aut. Danuta Rycombel, Danuta Zawadzka. - Warszawa, 2012.
  • Znaleziona informacja: Współpr.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Warto produkować wołowinę w systemie jakości QMP, 8.05.2013
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,8203-/warto-produkowac-wolowine-w-systemie-jakosci-qmp/

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Standardy mięsa wołowego. - Warszawa, 2016.
  • Znaleziona informacja: Red.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Rozmowa telefoniczna
  • Znaleziona informacja: (zmiana nazwiska)