Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124521
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203715.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130508n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013170959
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Wierzbicka, Alicja
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Woźniak, Alicja.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny / aut. Danuta Rycombel, Danuta Zawadzka. - Warszawa, 2012.
- Znaleziona informacja: Współpr.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Warto produkować wołowinę w systemie jakości QMP, 8.05.2013
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,8203-/warto-produkowac-wolowine-w-systemie-jakosci-qmp/
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Standardy mięsa wołowego. - Warszawa, 2016.
- Znaleziona informacja: Red.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Rozmowa telefoniczna
- Znaleziona informacja: (zmiana nazwiska)