Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124666

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230203858.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160216n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016002596

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/EG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/EG
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Białek, Małgorzata
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Projektowanie wyrobów cukierniczych o podwyższonej wartości odżywczej przeznaczonych dla dzieci / Małgorzata Maria Białek. - Warszawa, 2015.
  • Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online
  • Znaleziona informacja: (Białek, Małgorzata Maria)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Nutritional value and consumer acceptance of new cereal bars offered to children / Małgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Justyna Radomska // Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. - Vol. 66, nr 3 (2016), 9 s.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 19.03.2016