Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125027
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204356.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180803n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018063606
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 300505671
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/300505671
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MKK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Cholewa, Małgorzata.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów / Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Beata Bilska, Małgorzata Cholewa // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 197-207
- Znaleziona informacja: Współautor
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online
- Źródło informacji: OPI online, 6.08.2018