Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125044
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204442.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180820n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018131047
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 316024707
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316024707
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Adamska, Agata
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Profil kwasów tłuszczowych mleka pochodzącego z gospodarstw o niskim statusie ekonomicznym w województwie świętokrzyskim / Jarosława Rutkowska [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 355-363
- Znaleziona informacja: Współautor (Zakład Analiz Instrumentalnych, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online