Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125066

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204455.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 180821n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2018268543

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 25153953285405562498
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/25153953285405562498

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/EG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Brodowska-Trębacz, Marta.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011096
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Brodowska, Marta
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Trębacz, Marta Brodowska-.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Wpływ żywienia zwierząt rasy Polska Biała Zwisłoucha z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia Longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej / Dominika Guzek [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 548-555
  • Znaleziona informacja: Współautor (Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu, Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji Człowieka, SGGW w Warszawie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Analiza potencjału antyoksydacyjnego i jego wpływ na wybrane cechy jakościowe mięsa wieprzowego / Marta Brodowska-Trębacz. - Warszawa, 2018.
  • Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, 03.10.2018.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 21.08.2018