Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125068

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204455.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 180821n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2018149936

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 15153953260905561637
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/15153953260905561637

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Skudlarska, Edyta.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Weryfikacja zgodności procesów technologicznych prowadzonych w wybranych zakładach z zasadami Dobrej Praktyki Cateringowej / Marzena Tomaszewska [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 556-565
  • Znaleziona informacja: Współautor (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Zdrowiu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online
  • Źródło informacji: OPI online, 21.08.2018