Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125395

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230203254.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 210204n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2021081396

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 305705425
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/305705425

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000422207336
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000422207336

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/DS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/DS

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Nalepa, Beata.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
  • Source of term: kaba

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Place of residence/headquarters: Olsztyn (Polska, województwo warmińsko-mazurskie).
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114805
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Mikrobiologia.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010490
  • Source of term: kaba

373 ## - ASSOCIATED GROUP

  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydział Nauki o Żywności.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007045440

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: Mikrobiolodzy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010491
  • Source of term: kaba

375 ## - GENDER

  • Płeć: 2
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol
  • Kod języka: eng

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Molecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products / Agnieszka Skwarek, Beata Nalepa, Małgorzata Darewicz // Człowiek a środowisko. - Olsztyn, © copyright 2020. Strony 191-198.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: uwm.edu.pl, 04.02.2021
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.uwm.edu.pl/wnz/mikrobiologia

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online