Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 126367

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205557.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 970819n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 97016913

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MJK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GDY 17/IK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kolenda, Halina
  • Daty biograficzne: (1952-2017).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1995/96

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Wpływ warunków utrwalania na skład oraz właściwości konserw z młodych ziemniaków / Halina Kolenda. - Gdynia, 1991.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: nekrologi.wyborcza.pl, 12.01.2017
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://nekrologi.wyborcza.pl/0,11,,380158,Halina-Kolenda-kondolencje.html

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Akademoicki Kurier Morski nr 56