Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 126367
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205557.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970819n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97016913
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MJK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GDY 17/IK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kolenda, Halina
- Daty biograficzne: (1952-2017).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1995/96
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wpływ warunków utrwalania na skład oraz właściwości konserw z młodych ziemniaków / Halina Kolenda. - Gdynia, 1991.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: nekrologi.wyborcza.pl, 12.01.2017
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://nekrologi.wyborcza.pl/0,11,,380158,Halina-Kolenda-kondolencje.html
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Akademoicki Kurier Morski nr 56
