Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 12768
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214349.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 020410n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 02046909
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 265908908
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/265908908
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000382669316
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000382669316
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q1560053
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q1560053
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/75MCh
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Schormüller, Josef.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Schormüller, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Lehrbuch der Lebensmittelchemie / von Josef Schormüller. - 2., voll. neubearb. Aufl. - Berlin, 1974.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Handbuch der Lebensmittelchemie / hrsg L. Acker [et al.].- Berlin [etc.],1965.
- Znaleziona informacja: Red.