Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 8

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 17300

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215804.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 980319n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 98023306

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 166186827
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166186827

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000113711205
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113711205

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA M/GM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Turlejska, Halina.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Turlejska, H.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Nadzór nad jakością zdrowotną żywności / Halina Turlejska, Lucjan Szponar. - Warszawa, 1997.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Kuchnia serwuje system HACCP : poradnik wdrażania zasad GHP/GMP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego i firmach cateringowych / [aut. H. Turlejska, U. Pelzner, E. Konecka-Matyjek]. - Warszawa, 2004.