Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 17300
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215804.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 980319n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 98023306
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 166186827
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166186827
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000113711205
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113711205
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA M/GM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Turlejska, Halina.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Turlejska, H.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Nadzór nad jakością zdrowotną żywności / Halina Turlejska, Lucjan Szponar. - Warszawa, 1997.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kuchnia serwuje system HACCP : poradnik wdrażania zasad GHP/GMP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego i firmach cateringowych / [aut. H. Turlejska, U. Pelzner, E. Konecka-Matyjek]. - Warszawa, 2004.