Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 6

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 230

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230195812.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 000221n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 00070693

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 163387671
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163387671

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/AK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/AKc
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/bs
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/JMK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/GJ
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/ynk

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Wydział Technologii Żywności.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza w Krakowie.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.

510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Podpole kontrolne: a
  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Technologii Żywności.

510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Podpole kontrolne: a
  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza (Kraków).
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Technologii Żywności.

510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Podpole kontrolne: b
  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: W 1974 powstał Oddział Technologii Żywności w ramach Wydziału Rolniczego AR w Krakowie. Od 1978 Oddział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja. Ok. 1995/1996 Oddział przekształcił się w Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja. Od 2008 Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 290. Technologia Żywności ; z. 6. - Kraków, 1995.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1992/1993

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1995/1996

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : materiały z Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009 / [publikacja pod red. Piotra Gębczyńskiego i Anny Korus]. - Kraków, 2009.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Żywność minimalnie przetworzona : materiały konferencji naukowej, Kraków, 19-20 czerwca 1997 r. / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; Akademia Rolnicza w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Kraków, cop. 1997.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wydział Technologii Żywności UR im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://wtz.ur.krakow.pl/