Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 230
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195812.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 000221n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 00070693
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163387671
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163387671
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/AK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/AKc
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/bs
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/GJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/ynk
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Wydział Technologii Żywności.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza w Krakowie.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.
510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Podpole kontrolne: a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Technologii Żywności.
510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Podpole kontrolne: a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Akademia Rolnicza (Kraków).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Technologii Żywności.
510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Podpole kontrolne: b
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Wydział Technologii Żywności.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: W 1974 powstał Oddział Technologii Żywności w ramach Wydziału Rolniczego AR w Krakowie. Od 1978 Oddział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja. Ok. 1995/1996 Oddział przekształcił się w Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja. Od 2008 Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 290. Technologia Żywności ; z. 6. - Kraków, 1995.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1992/1993
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1995/1996
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : materiały z Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009 / [publikacja pod red. Piotra Gębczyńskiego i Anny Korus]. - Kraków, 2009.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Żywność minimalnie przetworzona : materiały konferencji naukowej, Kraków, 19-20 czerwca 1997 r. / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; Akademia Rolnicza w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Kraków, cop. 1997.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wydział Technologii Żywności UR im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://wtz.ur.krakow.pl/