Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 2
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 30820
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212913.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 090109n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009120319
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 161168645
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161168645
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000110990026
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000110990026
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q96027065
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q96027065
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/KB
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/KB
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SZCZ M/KB
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Bortnowska, Grażyna.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej / Grażyna Bortnowska. - Szczecin, 2008.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI-online