Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 30820

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230212913.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 090109n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2009120319

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 161168645
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161168645

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000110990026
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000110990026

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q96027065
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q96027065

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/KB
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/KB
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SZCZ M/KB

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Bortnowska, Grażyna.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej / Grażyna Bortnowska. - Szczecin, 2008.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI-online