Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 30840
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213507.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 090220n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009123268
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 6308783
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/6308783
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000115899483
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000115899483
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/ISO
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Lee, Frank A.
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: prof. chemii
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Chemia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94205708
- Source of term: kaba
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Chemicy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Lee, F. A.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Basic food chemistry / Frank A. Lee. - 2d ed. - Westport, 1983.
- Znaleziona informacja: (New York State Agricultural Experiment Station Cornell University)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Low temperature preservation of fruit juices and fruit juice concentrates / by F.A. Lee [et al.]. - Geneva, N.Y., 1950.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: NAL online