Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 30840

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213507.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 090220n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2009123268

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 6308783
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/6308783

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000115899483
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000115899483

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/ISO

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Lee, Frank A.

368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Title of person: prof. chemii

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Chemia.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94205708
  • Source of term: kaba

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: Chemicy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Lee, F. A.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Basic food chemistry / Frank A. Lee. - 2d ed. - Westport, 1983.
  • Znaleziona informacja: (New York State Agricultural Experiment Station Cornell University)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Low temperature preservation of fruit juices and fruit juice concentrates / by F.A. Lee [et al.]. - Geneva, N.Y., 1950.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: NAL online