Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 33151
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215554.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 090804n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009090883
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/EPl
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/EPl
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Macura, Ryszard
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Macura, R.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Badania nad poprawą trwałości karotenoidów w liofilizowanej marchwi / Ryszard Macura. - Kraków, 2009.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI-online
- Znaleziona informacja: (dr inż.; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych)