Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 33151

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215554.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 090804n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2009090883

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/EPl
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/EPl

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Macura, Ryszard
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Macura, R.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Badania nad poprawą trwałości karotenoidów w liofilizowanej marchwi / Ryszard Macura. - Kraków, 2009.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI-online
  • Znaleziona informacja: (dr inż.; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych)