Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 38257

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20251028105101.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 080110n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2008100419

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Janiszewska-Turak, Emilia.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Technologia żywności

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Biotechnologia

373 ## - ASSOCIATED GROUP

  • Associated group: Instytut Nauk o Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: Technolodzy żywności

375 ## - GENDER

  • Płeć: 2
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol
  • Kod języka: eng

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Janiszewska, Emilia
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technolog żywności)

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Turak, Emilia Janiszewska-

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Nowoczesne metody analityczne w zapewnieniu jakosci i bezpieczeństwa żywności : VI Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności, Warszawa, 6-7 grudnia 2007 / [oprac. red. Emilia Janiszewska]. - Warszawa, 2007.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zagospodarowanie serwatki na przykładzie wybranego zakładu mleczarskiego / Jolanta Królczyk, Tomasz Dawidziuk, Emilia Janiszewska -Turak, Bartosz Sołowiej. - Warszawa, 2015 (Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego ; nr 2).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: S. intern. autorki, 14.01.2016
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.emiliajaniszewska.pl/