Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 40918

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200225.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 121003n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2012264280

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SIEDL 001/EC
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SIEDL 001/EC

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Pietrzak, Dorota
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grochalska, Dorota
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online
  • Znaleziona informacja: (dr inż. Dorota Pietrzak (Dorota Grochalska))

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Studia nad wpływem wysokich ciśnień na wyróżniki jakości wybranych przetworów z mięsa wieprzowego i drobiowego / Dorota Pietrzak. - Warszawa, 2012.