Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 47433
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202214.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 151026n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015175793
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 353144782726429249041
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/353144782726429249041
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/AJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Brandt, Markus J.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Brandt, Markus.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zakwas : technologia w piekarni / red. nauk. Markus Brandt, Michael Gänzle. - Warszawa, 2015.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online