Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49361
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195404.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970409n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97007701
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/MB
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/MB
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: TOR U/PA
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Śleżańska, Maria.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Śleżańska, Marya.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Śleżańska, Marja.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Śleżańska, Maryan.
400 0# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Maryan.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kucharz wielkopolski / Marya Śleżańska. - Poznań, 1904.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BP 1901-1939 (maszynopis)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kucharz polski / Marja Śleżańska. - Warszawa, 1932.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc. / zebrał Maryan (Śleźańska). - Wyd. 3. - Poznań, [ca 1881].
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: pl.wikipedia, 29.06.2016