Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49756
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212356.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 161121n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016055323
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Tyszkiewicz, Irena.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Tyszkiewicz, I.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07/ [oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa ; I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska]. - [Warszawa], 1992.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online