Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 49756

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230212356.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 161121n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016055323

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMs

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Tyszkiewicz, Irena.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Tyszkiewicz, I.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07/ [oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa ; I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska]. - [Warszawa], 1992.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online