Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 52494
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205538.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 181026n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018091033
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 315232514
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/315232514
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SIEDL 001/WST
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SIEDL 001/WST
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/JM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Le Thanh-Blicharz, Joanna.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Thanh-Blicharz, Joanna Le.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Blicharz, Joanna Le Thanh-.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Le Thanh, Joanna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wpływ waściwości fizykochemicznych i struktury skrobi modyfikowanych na ich funkcjonalność w tworzeniu i stabilizacji emulsji spożywczych / Joanna Le Thanh-Blicharz. - Poznań, 2018.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
