Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 52494

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205538.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 181026n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2018091033

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 315232514
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/315232514

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SIEDL 001/WST
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SIEDL 001/WST
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/JM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Le Thanh-Blicharz, Joanna.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Thanh-Blicharz, Joanna Le.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Blicharz, Joanna Le Thanh-.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Le Thanh, Joanna.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wpływ waściwości fizykochemicznych i struktury skrobi modyfikowanych na ich funkcjonalność w tworzeniu i stabilizacji emulsji spożywczych / Joanna Le Thanh-Blicharz. - Poznań, 2018.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online