Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 53592
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215301.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 191031n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019032711
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 42157581669733781467
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/42157581669733781467
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Chiniewicz, Anna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Czynniki determinujące przydatność technologiczną wybranych szczepów drożdży piekarskich / Edyta Lipińska, Elżbieta Hać-Szymańczuk, Anna Chiniewicz // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 566 - Warszawa, 2011. - S. 317-325.
- Znaleziona informacja: Autor ; (Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online, 4.11.2019