Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 53592

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215301.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 191031n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019032711

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 42157581669733781467
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/42157581669733781467

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Chiniewicz, Anna.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Czynniki determinujące przydatność technologiczną wybranych szczepów drożdży piekarskich / Edyta Lipińska, Elżbieta Hać-Szymańczuk, Anna Chiniewicz // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 566 - Warszawa, 2011. - S. 317-325.
  • Znaleziona informacja: Autor ; (Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: OPI online, 4.11.2019