Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 4

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 53602

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215240.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 191029n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019070832

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 317142382
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/317142382

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Michałowska, Dorota
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / Dorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 566 - Warszawa, 2011. - S. 143-155.
  • Znaleziona informacja: (Zakład Technologii Piwa, Słodu i Żywności Prozdrowotnej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online