Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 54306
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202152.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 151022n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015146635
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 635144782728800858183
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/635144782728800858183
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/EG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/EG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Szymański, Piotr
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zastosowanie wybranych szczepów bakterii denitryfikujących w procesie peklowania azotynowego mięsa / Piotr Szymański. - Warszawa, 2015.
- Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
