Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 54306

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230202152.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 151022n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2015146635

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 635144782728800858183
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/635144782728800858183

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/EG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/EG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Szymański, Piotr
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zastosowanie wybranych szczepów bakterii denitryfikujących w procesie peklowania azotynowego mięsa / Piotr Szymański. - Warszawa, 2015.
  • Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.