Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 54311
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214913.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 191004n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019014051
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/JK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kamińska-Dwórznicka, Anna.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Żywienie.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011096
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Dwórznicka, Anna Kamińska-.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kamińska, Anna
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (żywienie).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wpływ procesów wstępnych i metody suszenia na właściwości owoców wybranych odmian borówki wysokiej / Ewelina Tryzno. - Warszawa, 2019.
- Znaleziona informacja: Promotor
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywności. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online, 4.10.2019
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Development of tofu production method with probiotic bacteria addition / Anna Kamińska [ i 2 pozostałych] // Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - Vol. 4, no. 6 (2015), s. 485-490
