Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 54311

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230214913.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 191004n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019014051

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/JK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/JK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/JK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kamińska-Dwórznicka, Anna.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011096
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Dwórznicka, Anna Kamińska-.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Kamińska, Anna
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (żywienie).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wpływ procesów wstępnych i metody suszenia na właściwości owoców wybranych odmian borówki wysokiej / Ewelina Tryzno. - Warszawa, 2019.
  • Znaleziona informacja: Promotor

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online
  • Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywności. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online, 4.10.2019

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Development of tofu production method with probiotic bacteria addition / Anna Kamińska [ i 2 pozostałych] // Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - Vol. 4, no. 6 (2015), s. 485-490