Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 54419
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195516.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 200406n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2020004291
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 21158978874655791583
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/21158978874655791583
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/JM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Ratajczyk, Filip.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Właściwości fizyczne skrobi ziemniaczanej modyfikowanej kwasem oleinowym / Hanna Boruczkowska [i 6 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 557 - Warszawa, 2010. - S. 371-381.
- Znaleziona informacja: Autor ; (Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław)
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online