Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 54940
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215148.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 141114n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014009780
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 316021787
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316021787
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kraśniewska, Karolina.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kraśniewska, Karolina Danuta.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Właściwości przeciwdrobnoustrojowe filmów pullulanowych z dodatkiem ekstraktów roślinnych oraz ocena ich wpływu na jakość wybranych surowców roślinnych / Karolina Danuta Kraśniewska. - Warszawa, 2014.
- Znaleziona informacja: (Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywności SGGW.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
- Znaleziona informacja: (Kraśniewska, Karolina)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: The application of pullulan coating enriched with extracts from Bergenia crassifolia to control the growth of food microorganisms and improve the quality of peppers and apples / Karolina Kraśniewska, Małgorzata Gniewosz, Alicja Synowiec, Jarosław L. Przybył, Katarzyna Bączek, Zenon Węglarz // Food and Bioproducts Processing. - Vol. 94 (2015), s. 422-433.