Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 55122

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230201202.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 200907n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2020150294

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 83160307519057742530
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/83160307519057742530

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Dąbrowska, Ewa
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Title of person: doktor

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywność.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011097
  • Source of term: kaba

373 ## - ASSOCIATED GROUP

  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

375 ## - GENDER

  • Płeć: 2
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Profil kolagenu mięśniowego wybranych surowych i pieczonych elementów wołowiny kulinarnej i jego wpływ na teksturę / Aleksandra Kwiatkowska, Ewa Dąbrowska, Monika Modzelewska-Kapituła // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 546 - Warszawa, 2010. - S. 207-212.
  • Znaleziona informacja: (Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online 07.09.2020
  • Znaleziona informacja: (Ewa Dąbrowska).