Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 55126
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201131.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 200902n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2020214845
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 100160307520957742480
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/100160307520957742480
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Hubert, Łukasz.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Żywność.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011097
- Source of term: kaba
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Politechnika Koszalińska. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2018227423
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie / Adam Kopeć, Łukasz Hubert // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 546 - Warszawa, 2010. - S. 159-167.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online