Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 58198

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230211952.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 220401n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2022032194

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 315232427
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/315232427

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q61467313
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q61467313

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/DS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/DS

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Mikołajczak, Beata.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywność pochodzenia zwierzęcego.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97052264
  • Source of term: kaba

375 ## - GENDER

  • Płeć: 2
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / Beata Mikołajczak. - Poznań, 2021.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online