Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 8363
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210805.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990111n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99030115
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/IKA
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SZCZ M/HS
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1943
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Libudzisz, Zdzisława
- Daty biograficzne: (1943- ).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1995/96
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Bakterie fermentacji mlekowej : klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie / pod red. Zdzisławy Libudzisz, Piotra Walczaka, Jacka Bardowskiego. - Łódź, 1998.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii PŁ)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Who is who w Polsce. - Wyd. 3 uzup. - Zug, 2004.