Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 873

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200404.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 020516n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 02047930

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 2964699
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/2964699

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q95910922
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q95910922

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/ES
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/ES
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Baumgart, Jürgen.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Baumgart, J.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora. - Poznań, cop. 2001.
  • Znaleziona informacja: Współaut.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln / Jürgen Baumgart. - 2. überarb. und erw. Aufl. - Hamburg, 1990.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: DBF online