Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 873
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200404.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 020516n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 02047930
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 2964699
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/2964699
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q95910922
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q95910922
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/ES
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/ES
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Baumgart, Jürgen.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Baumgart, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora. - Poznań, cop. 2001.
- Znaleziona informacja: Współaut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln / Jürgen Baumgart. - 2. überarb. und erw. Aufl. - Hamburg, 1990.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DBF online