Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 2003.Description: 124, [1] s. : il., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372444404
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147425 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000060236
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności.

Wierzbicka, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.