Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8372444404
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147425 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000060236 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
147422 II Almanach polskiego rynku nieruchomości / | 147423 II Ochrona i rekultywacja środowiska / | 147424 II Finanse publiczne i prawo finansowe / | 147425 II Wybrane procesy w technologii żywności / | 147426 II Podstawy mineralogii / | 147427 II Kształtowanie i ochrona środowiska leśnego / | 147428 II Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / |
Bibliogr. przy rozdz.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności.