Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakościowa / red. nauk. Franciszek Świderski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 2003.Edition: Wyd. 2 popr. i uzupDescription: 501 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372440646
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083225 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000064213
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mc 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000061204
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147524 II (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000061018
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082023 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000060910
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082021 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000060912
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 27 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000060913
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.