Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakościowa / red. nauk. Franciszek Świderski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8372440646
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083225 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000064213 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mc 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000061204 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147524 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000061018 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082023 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000060910 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082021 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000060912 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 27 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000060913 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.