Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320415594
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140869 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000045481 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 068077 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000005752 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sj 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138592 |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka przeznaczona dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik. Może być wykorzystywana przez inżynierów technologów żywności pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego.
Streszcz. ang. i ros.