Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Ekonomicznej, 2003.Description: 181 s. : rys. ; 24 cm + 1 CDContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389224658
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147711 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000062603
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 06 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062271
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082722 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000062085
Total holds: 0

Bibliogr. s. 176-181.

Praca przeznaczona dla studentów kierunku towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i dostosowana do programu przedmiotu "towaroznawstwo artykułów spożywczych", obejmującego wykłady i ćwiczenia.