Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2Opis: 554, [2] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603177
Tematy:
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla pracowników nauki zatrudnionych w uczelniach i instytutach oraz technologów żywności, biotechnologów, pracowników inspekcji higieniczno-sanitarnej oraz bromatologów, żywieniowców i reprezentantów wybranych działów nauk biologicznych.