Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371603177
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148327 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000069219 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147657 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000062600 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla pracowników nauki zatrudnionych w uczelniach i instytutach oraz technologów żywności, biotechnologów, pracowników inspekcji higieniczno-sanitarnej oraz bromatologów, żywieniowców i reprezentantów wybranych działów nauk biologicznych.