Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2Opis: 554, [2] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603177
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148327 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000069219
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147657 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000062600
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla pracowników nauki zatrudnionych w uczelniach i instytutach oraz technologów żywności, biotechnologów, pracowników inspekcji higieniczno-sanitarnej oraz bromatologów, żywieniowców i reprezentantów wybranych działów nauk biologicznych.