Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności / Janusz B. Berdowski, Halina Turlejska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Biblioteczka Jakości - Europejski Instytut JakościSzczegóły wydania: Warszawa : EIJ, 2003.Opis: 320 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391706001
Inny tytuł:
  • Hazard Analysis and Critical Control Points
  • Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
  • System zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147748 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000063098
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 39 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000063023
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 19 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062996
Liczba zamówień: 0

Zasady GHP/GMP oraz analiza zagrożeń i określenie krytycznych punktów kontroli na przykładzie wybranych procesów technologicznych w przemyśle spożywczym, ze szczególnym uwzględnieniem sektora owocowo-warzywnego.

Bibliogr. s. 311-317.