Poradnik dla zakładów żywienia zbiorowego do wprowadzenia Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP : (wymogi Unii Europejskiej) / [zespół aut.: Halina Turlejska et al. ; oprac. red. i graf. Jolanta Walewska] ; Handlowo-Usługowa Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska", Rada Gospodarki Żywnościowej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391954927
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118901 III (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000063087 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Luzem: wzory instrukcji i dokumentów potwierdzających stosowanie w zakładzie żywienia zbiorowego - dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej, wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności oraz zasad systemu HCCP.