Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ różnych technologii chowu bydła i środowiska na jakość produkowanego mięsa wołowego / Stefan Wawrzyńczak ; Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie, 1997.Description: 72 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386742577
NUKAT: xx001397628Inne nry kontrolne: (OCoLC)751224251 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143235 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000006918
Total holds: 0